Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ Ännu en [1] essä på gång (just) nu.

TERMEN \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

är [formellt] viktig. OKay så.

DEN HÄR

TEXTEN

är som

den är.

\ ånyo.

/ ånyo.

Ånyo: [formellt]

viktig.

AKRONYMEN

UKON

är

nämnd.

GOOGLA [eventuellt]

(termen)

UKON – se

även: fonetik.

·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·
·  ·  ·  ·  ·  ·  ·
  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·

MMXVI [mmxvi]

April 8 – tydligen.  

 

_______________




Prosa av farbror zwed
Läst 146 gånger
Publicerad 2016-04-08 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed