Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 st. 2-radsverser.


Jag går min Väg !


På min väg genom liven, jag irrar i min Färd.
Strunt´samma vad det kostar - å ej va´så här tärd!

Egendomligt, till nått spöke knyta Hymens Band !
Det verkar som det kommer, vid Nattens lila rand ...

Ekot ur Gårdagen, stiger upp genom diset..
Människor dör;- Varför ska det va´på det viset !?

Älska på mossan, vatten igenom klänningen. - -
Sövs utav Havet, när det kommer med Bränningen.

Har underliga tankar, där jag går vägen fram.
Tänk, om de skulle byta roller, - vargar å lamm!

Vansinnet är grundlöst å siktar på tomma Mål.
Din hud tarvar en ordentlig rengöring med tvål !

Mitt Vapen är att försöka må ohyggligt bra !
Då, går Allting min väg å jag kan, glad, dra å-sta´!

Har skrivit dikt, sen jag var mycket liten å ung.
Skriver, ännu, fast jag är gammal å, rättså, tung!

Gott om skumma existenser, som stjäl Energi !
Man är, kanske, själv, en sånn, -- kan inte låta bli ?!

Ta ur kontexten, detaljer som bara stör. - - - -
Men vad man gör, är inte alltid det som man bör!

Genom Universums utmarker, jag går min väg.
Tror, nog, jag kommer fram till nått, vid följande steg !...





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-08 19:10



Bookmark and Share


  aol
Till slut är man själv ett eko ur gårdagen, verkligen en hel del här man tar till sej, gillar dina tvåradingar,
2017-01-24

  aol

2017-01-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka intressanta betraktelser du gör i dina två-radingar!
2016-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar dina tvåradingar...bra skrivet...
2016-04-09

  överlevaren VIP
Mycket bra, gillar!
2016-04-09

    ej medlem längre
Du bjuder in med dina tankar. Fin läsning.
2016-04-09

  ULJO
Fin betraktelse du levererar
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf