Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Loggar ut nu. Idag blev mycket bokfört. Ännu en (1) abcdef]

text – ingen lång en. Emellertid. Nya fynd är gjorda i en (mer än) 19 år lång math model. En (1) blandning av engelska och svenska <a/ /f> förekommer. Man får tåla (tämligen) mycket = mt [2229] sär skrivning när man besöker den här poetik […] arean. På nätet finns = fs [fs] mycket data info code i (a5) typograferad form. Termer som Baskerville och Bembo [Bodoni] förekommer. Fonetik förekommer. Programspråket Ba+ (mä) används av farbror zwed […] när han skriver och bokför essäer. Även: data <a/ /pro> program. Termen program är (mycket/ /very) viktig. Rimligen. Se även: important. Den här texten eller matrixen (programmet) är [æ/ /b] kulört. Se även: kulörtvätt. Syntesen (färg) fortsätter. 
[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]
[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]
[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]
[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]


Just nu har farbrorn inte mycket <29/ /29> tid för färgLäggande av texten, matrixen, programmet, etc. Men man kan färgLägga <a/ /t> texten [bestämd form/ /n-genus] en [1] annan dag… day. Bokstaven y förekommer. 

Okay så. Verbet färgLägga är (formellt) ett [1] exempel. Bokstaven L är (mycket) [very] viktig. Matematiken är (mycket) mer än [mä/ /2237] man (vanligen) anar. Lång sång (bok) [måhända] är på gång. Bigrammet ng förekommer.

_____ _____ _____ _____ 

 




Prosa av farbror zwed
Läst 149 gånger
Publicerad 2016-04-08 20:13



Bookmark and Share


  farbror zwed
FARBRORN FÄRGLÄGGER (SÅLEDES) INTE TEXTEN [JUST] NU. MVH… FBZWD.
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed