Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltså. man kan bli galen på en sån häringen text.

 

 

vandringssägen.

 

sa han och lutade sig mot klippblocket
att alla människor stannar inomhus nu
när stormen laddar bakom ladan
och tuggar på gardinstängerna
saltade, genomstekta, flygfärdiga.

 

 

flög de?

 

frågade hon när hon rätade på ryggen
lät sunnanvinden sakta falla
genom havet
och skruvade loss pepparkvarnen
som barnen gömt under lekstugan

 

 

ja.

 

 

 

de flög.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-04-08 20:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hm lite pillemariskt klurig gåta, läser den baklänges två gånger och ser något helt nytt! Vandringssägen? Ja ha du... Kramar!
2016-04-13

  Den lilla tänkande
kändes lite surrealistisk...?
2016-04-13

  Yrre VIP
Underbara du!
2016-04-10

  Lily Lisbon
Briljant. Rakt av. Tack.
2016-04-10

  mike irow
UNDERBAR!!!!!!!!!!!!
2016-04-09

  Maria Zena Viklund
oj, denna tror jag är en av de bästa du skrivet, vackert!
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP