Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så trött på Situationen jag är i!


Otillfreds, bitter å ilsken !!


Min vrede, klagar du på! --
Men, säg hur ska jag kunna
på allting rätsida få ?
På detta kan du grunna! !

Man måste reagera
på dylik Situation :
Sexuellt provocerad;-
Undra på, man tar sig ton !

För vem ska han trogen va´,
i själva hjärtelågan --
å vem ska han, svårt, bedra?, -
- kan väl sägas va´ frågan !!!

Folket vill att en annan,
försmädligt skall störta ner,
å slå i marken - pannan,- -
så jag icke finnes, mer !

Det är DET som gör mig sned -
om, nu, nånn skulle undra !
Mina sinnen gått ur led.
På trå´n syns mången fnurra!

FEL kvinna får 'stake' å
kyssars eldiga läppar..
Till Systemens minsta vrå
hon kör in långa käppar !

Vem är, då, JAG å klaga
på det hela? Finner, blott,
de är rätt övermaga, - -
det par som Strulet begått !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-09 13:52



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Hoppas på förändring och att vredet tappar sitt grepp!
2016-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Fina rim och starka känslor om en frustrerande tillvaro!
Bra skrivet.
2016-04-10

  ULJO
Här får du skaka av dig din vrede och det är bra
2016-04-09

    ej medlem längre
Bra rutet om en situation som inte känns bra.
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf