Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Ännu en på gång. Sö 10 Ap är ”info” code. Emiddag nu. Okay.

Sö 10 Ap är ”info” code – således. Emiddag är 1 (en) term. Termen 10 finns = fs [fs] och vr = vagnretur – havreflarn. En essay är (tydligen) på gång. Även: g. Ånyo: g. Okay så. Texten (bf/ /B) är justerad. Termen tre är vad (termen) tre är. 10 finns – ånyo. Måhända 3 (tre) behövs. B3 är [formellt] en (1) konstruktion. Långpaus. Författaren funderar. Datorn fungerar. Tydligen. Fortfarande. Wow. Ånyo: w. Vänligen, farbrorn. Okay för <e/ /Ä> föregående. Ba+ är [formellt] 1 (en) term. Fonetik, tydligen. MS-DOS finns. Även »hyphen-minus« finns. Enligt manualen. 10 ånyo. 

 




Prosa av farbror zwed
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-04-10 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed