Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Fáns Fiende, nr 1.


Hårt mot hårt !


Det kan va´ för djävligt svårt
å svansa runt fienden.....!
Hellre, sätta hårt mot hårt, -
än insmickrat spela -- vän
å ge ett slags falsk support!

Det är en hund begraven, -
här i mitt nära grannskap!
Å, jag upplever Kraven
från Massornas Gemenskap
att jag tjänar - som slaven ...

... som är tvungen å kyssa
Fáns fötter, va´ ödmjuk, -
ej ta mig tid å lyssna - - -
efter vad som gör mig sjuk -
- å lugnt till ro mig vyssja.

Kan undra hur det är ställt
med kärleken i mitt liv ...
Har Satan dig tillfredsställt, -
- som ENDA Alternativ ?
MÅSTE jag ha denna svält!?

Fáns fitta mot min näsa
hårt dunsa´ ner --53 !
I gråt syntes jag fräsa, -
- med gossen så blå, brevé !
Sen, dess, jag sökt mig Resa !

Det finns ingen ursäkt för
att så här ledsen va´!
Som en latent våldsaktör ...
Hårt mot hårt, - det blir, nog, bra!
--Kanske, jag kommer å stör ! ! ....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-11 15:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stå på dig...kommer tid kommer råd, heter det ju...
2016-04-16

  överlevaren VIP
Du står pall med din styrka!
2016-04-13

    ej medlem längre
Starka ord om orättvisa och otrevligheter. "Hårt mot hårt", kraft och energi att kämpa vidare...Du är stark och modig!
2016-04-12

  ULJO
SOM SAGT STARKA KÄNSLOR I DINA KRAFTFULLA ORD
2016-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor som tär.
Hoppas att du kommer till ro.
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf