Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HATAR MYROR

Alla dagar hatar jag
utom just dagen i dag
kyllret framför min fot
som doftar bittersur sötma

klarblå himmel
sol som strålvarm
belyser vår jord

skapade hysteri
i vinterskadad
myrbostad av barr

fascinerad beundrar jag
aktiviteten skenbart planlöst
skapande i ett humusbygge
för tiotusentals individer

strukturomvandling, kollektivt
och med envis målmedvetenhet
samarbetar individen mot målet

…... jag hatar myror …...

© Bosse 11 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-04-11 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten