Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vidare, allt vidare

 

 

 

så går vi då. Sisyfos och jag.
hen har en sten att rulla

jag, blott en ocean.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-11 19:14



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Hmmm ... försök att byta med Sisyfos ... måste vara lättare att, om ni nån gång lyckas, få fast en sten på bergstoppen, än en ocean och dess genomskinlighet :-)

Fantastiskt poem, som förväntat! TACK!
2016-04-14

  AgnesP
alldeles underbar. Denna evinnerliga stensläpning. Och bilden, att rulla en ocean.
2016-04-11

  Solstrale VIP
Superbt otroligt bra!
2016-04-11

  mike irow
tanken ja
blott
en ocean.
suvärent
utan like!!!!!djupt!!!
2016-04-11

  tidsliv
Enkel, men lämnar en tanke.
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP