Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns...

Det finns
ord större
än trappans
graffiti

sedda uppifrån
är de som ljud
i höghusets doft
….
urinlukten
kväljer
på tredje

sopnedkastet

ät aldrig
pizza
barhänt
…..
du älskade
i mörkret
krossat
lampglas
stigmatiserad
utlösning
…....
ett riff
stiger
trappan
fylls med
höghusdröm

© Bosse 11 april 2016.






Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 211 gånger
Publicerad 2016-04-11 19:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Högdragen
Konsumtions
Dikt i tillvarons
brus."Snyggt"
Skaldat!
:)
2016-04-13

  Solstrale VIP
Den är supercool din nedrans expert på ett skönt Norrlandsvis.. Jag gillar dig! ; )
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten