Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsättning följer..



Sagan tog slut
Boken stängdes
Med en smäll

Sagan tog slut
En hand pekade mot dörren

Dags att gå och drömma




Fri vers av Nerdissta
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-11 21:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ser smärta så svart! Ett avslut liksom...
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta