Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tick tick...



Hur mycket är klockan?
Den som är vriden runt din hals?

Hur mycket tid har du kvar?
Att låta rinna?

Hur mycket är klockan?




Fri vers av Nerdissta
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-11 21:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Väldigt stark! Drivandes mot slaget med tiden...
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta