Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komma Samman.


Kärlekens Mysterier <3 <3


Ger glöd till hjärtat,
blåser Liv i Själen, - -
Kärlekens Mysterier.

De växer i din lata
Försommar, -- närs
av honungsdroppar.

Morgonstjärnan klarnar
ögat som undrar om
det sett rätt i natten.

Läppar som nyponrosor
skälver i utandningen
av dova vinångor.

I blå skuggors
rörelser skymtas
bleka spår av famntag.

Att få Kärlek, en dag,
kan nära Sinnen --
i ett helt Liv !

Så, betänk det, Broder :
att din Gärning gör
flickan evigt tacksam !

Glimtar av Lycka
genererar högre Lust
i dubbelverkande Sång.

Åtrån, mina Systrar,
vår Arvedel; Glöm ej
Kärlekens Mysterier ! !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-12 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag ska inte glömma, jag lovar...du skriver en fin uppmaning här...:-)
2016-04-16

    Dan Myrbeck
Vacker och kärleksbejakande
text!
2016-04-13

  överlevaren VIP
Kärlekens glöd fläktar friskt!
2016-04-13

  louisegirl
Så härlig poesi, i glada toner...Gillar mycket!
2016-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens poesi flödar tänkvärt och vackert ur din penna.
2016-04-12

    ej medlem längre
Vilken härlig text med uppmaningar att följa i kärlekens namn!
2016-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Gillar din text om kärlekens underbara värld!
2016-04-12

    ej medlem längre
Fint! Och självklart glömmer vi inte kärlekens mysterier.
2016-04-12

  ULJO
Kärleken är ett mysterium men den sanna segrar alltid och är för förevig
2016-04-12

  bumerang
Fin poesi i dina rader.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf