Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det va´ nått ?


Vi 2


Det skingras, lögners os...
Säg, är du seriös !?
Från mig, du sprang din kos,
som vore elden lös !!!

Lång tid har gått sen dess. ---
Dig har jag, knappt, tänkt på.
Men, det varit Stan´s Mess -
alltsen ett par -- 3 år !

När, jag en vinterdag
råka´ minnas dig, så
kom det - som i ett Slag:-
--DIG har jag väntat på!

Fán, för dig, - att ränna
omkring i Kulturen
å min Passion bränna,
då jag är i Buren !

Du verkar vilja ha - - -
min Kärlek, - men ej ge
Motsvarande tillbaks!!
Det får andra att -- le !

Eller har du ett kort,
dolt ini rockärmen :
att du på hemlig ort
vill ge mig av värmen ?

Den, som alla vill ha, -
men ej många tycks få ...
Vore det inte bra
ifall det blev vi 2 ?!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-13 18:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt skrivet...
2016-04-16

    ej medlem längre
Älskar styrkan i dina ord och texten är bara så härlig!
2016-04-14

  överlevaren VIP
Härligt rim i en bra dikt!
2016-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Riv och klös i rim och starka känslor, förmedlar du otroligt bra.
2016-04-14

  Blomma-Stjärna VIP
du skriver så bra, med rytm, rim, humor och värme -------
2016-04-14

    ej medlem längre
Direkt från hjärtat som vanligt. Jag tänker: Ge honom en sista chans men inte mer. Det går som bekant flera tåg.
2016-04-13

  ULJO
Hoppas på allt gott för dig min vän
2016-04-13

    ej medlem längre
Hoppas han bestämmer sig snart...så du får din önskan uppfylld!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf