Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försvinn ur mitt liv !


Pit bull

Känner mig mörbultad -
med värkande armar å ben, -
- som om jag blivit misshandlad;-
Måste ha varit i Sömnen!
Det kan ha hänt! Tror att jag
är en veritabel sömngångare !
Nånn stark jävel ger mig
en uppläxning, ibland, på
natten, då jag är medvetslös!
Har mina aningar vem det är...!

Nånn missunnsam, svartsjuk,
som tycker jag vet för mkt!
Nånn som älskar Satan och
vill mig ont! Jag känner i
smärtan i en arm att den har
bändits och vridits hårt !
Är så trött på det gemena å
kriminella Övervåldet, som
bringar smärta, till där - -
den icke borde finnas ! - - -

Till dig, som jagar mig, då,
jag sover : Du är en grym
pit bull, en mördarhund -- å
jag önskar verkligen att du
skall elimineras ur mitt Liv!
Vi går inte ihop, - vi har
motsatta viljor som utesluter
varandras iscensättning...
Vi drar kraft ur varandra å
en av oss är tvungen å avvika !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-14 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf