Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningsspekulationer.


Tänkande Tina


Segern, den har Ingen vunnit, alls!
Ganska många står med tvättad hals -
å söker synka sina klockor.
I lönn, det kastas fula mockor..
Nånn trackas i en sadistisk Vals, -
som när flickor leker med dockor !

Medans doktorerna går sin Rond,
ansöker dårarna hos nånn Fond!
Slutar -verkligen- allt liv med - död?
Ute, i Världen härjar stor Nöd!
Fast, Hatet brinner mer på Avstånd.
Här-hemma, glimmar Kärlekens glöd !

På Nått sätt, tror jag på det jag gör.
Även, om min hälsa är rätt, skör --
så känner jag mig kry i min Själ !
I muskler kan jag, väl, kännas stel,
men hjärnan min är angenämt mör!
Å, jag inser jag ibland har -- fel !

Men, verkar, ock, -i mycket- ha rätt, -
på, en hel del, underliga sätt !
Funnit ut saker som inte har
å göra med gängse Vetenskap !
Flödet av Information går hett, --
gör mig så intresserad å glad !! :D)







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-14 12:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Intressanta tankar och bra ordat!
2016-04-15

  louisegirl
Bra rutet om hur livet kan vara <3
det diktar du så fint, med glimten i ögat.
2016-04-14

  Solstrale VIP
Du bedårande människa som skriver så roligt, fast med ett djup i livets rötter, som rotskotten dina kommer upp mellan raderna och bildar poesi! Kramar dig för du är du!
2016-04-14

    Dan Myrbeck
Det som är ovetenskapligt i dag,
kan vara vetenskapligt i morron.
2016-04-14

    ej medlem längre
De intressantaste sakerna man kommer på har ingenting alls med vetenskap att göra. Fortsätt utforska dina världar och dela med dig! :)
2016-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet både nära och långt borta!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf