Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyglar på drömmen.


Prestationen väger tyngre nu,
att uppnå ett resultat är viktigare.
Lite som att ha satt tyglar på drömmen.
Kanske som att ha blivit tråkig.
Eller vuxen? Eller realist?
Möjligen bitter?
Sovandes tillfälligt?
Eller så handlar det bara om tidsbrist.
Att inte sätta tanken främst.
Handlingen får liksom slåss med dagarna
som don Quijote med väderkvarnar.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-14 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol