Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den morgontröttes bön till natten.

Lamentera, jag ber
Herre mitt liv är endast
en kverulants hyllning
till det ouppnåeliga

gråtmild ber min mun
om evig rättvisa

mina knäppta händer
ber, medmänniska
var sann mot varandra

© Bosse 14 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-04-14 22:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
"en kverulants hyllning till det ouuppnåeliga" vilken mastig sammanfattning!
2016-04-15

  Solstrale VIP
Ja ger mig sann i allt jag är... Du har stort mod på vår jord, att du är sann i dina ord, och sanna mina ord du ordar sant ...
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten