Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten rosa bubbla

Lilla rosiga ansikte
Med röda blommor i håret
Med gul tröja och vita ögonvitor
Glittrandes i solen
Så glädjefylld du är
Med ängen som en lekplats
Och alla dina låtsas kompisar
Dansandes runt dig

Gosiga ansikte
Med ett glädjeskrik ser du världen
I alla färger jag just nämnde
Och även några du hittat på

Vad livet är sig djupt
Och full av faror
Men inget av dem kan du se
För världen är bara ju bara en lekplats av betong Och regnbågar

Fina ansikte
Så fin som man bara kan bli
Du är det vackraste på länge
Som gett mitt hjärta ro
Vad du ens vill ska jag ge dig
Om så du vill det omöjliga
Bara jag ser det genom dina ögon
Så ska du få se att jag plockat ner en stjärna
Och gör det till din nattlampa




Fri vers av Nerdissta
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-14 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta