Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro på mig !


Den Första Smörjelsen


Ser jag i Syne ?! Vårens
Mirakel förtrollar mig !

Brinnande Potens djupnar i
tanken på det bortglömda Skötet..

Svabbat oren hud med tvål å vatten.
Avsluta´ med blånande kall dusch !

Kom till mig i Nattens Skymning !
Låt mig icke vänta i Evighet...!

Din kvinna skulle, bara, veta
vad du har gjort, här, med mig !

Sammantaget har jag varit ~~ ~
GANSKA Lycklig, -- iaf !

* * *

Men jag VET, ju, att jag EJ
håller måttet, riktigt, - ibland!

Minnen av tillkortakommanden i
Barndomen jagar mig, - dagligen!

Å, min döde man slår ner som en
duvhök i mig, när jag tänker på dig!

Ge mig Den Första Smörjelsen, --
som (be-)visar: att du tror på mig !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-15 13:50



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Stark dikt och ord som tillkallar trovärdighet!
2016-04-16

  Blomma-Stjärna VIP
häftig dikt och direkt i tilltal!
2016-04-15

  ULJO
Underbars starkt framfört. Du är du och du är unik
2016-04-15

    Dan Myrbeck
Imponerande formulering:

Brinnande Potens djupnar i
tanken på det bortglömda Skötet..

Originellt och bra med

Den Första Smörjelsen

/Myran


2016-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text med starkt avslut!
Ditt signum!
2016-04-15

    Elisabeth Nilsson VIP
En vädjan, man önskar du får tillgodosedd. Som alltid skriver du med fart och fläkt.
2016-04-15

    ej medlem längre
En vädjan i kärlekens namn så fritt och enkelt direkt ur hjärtat.
2016-04-15

    ej medlem längre
Kort å snärtigt "bokslut"! vilar..över texten..bär MR-varumärke *
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf