Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Ba+ (PROGRAMSPRÅK) – en [1] simpel modell, syntes… etc.

    Ba+ (PROGRAMSPRÅK) – en [1] simpel modell, syntes… etc. FREUD not (ac) {inte} wrong = wg (WG) [8771… K] BOLAG (företag) [HUSBÅT] {båthus} SMÖGEN [BOHUS]  (Län… Lääni) [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] [\_/] (Y) {yes… JOMENVISST} NORRLAND [Umeå] (LULEÅ) [Piteå] – okay. Annat jobb på gång nu… okay. Loggar (nu) ut. 

___________________________________




Prosa av farbror zwed
Läst 161 gånger
Publicerad 2016-04-15 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed