Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku. inte alls. fast jo.

 

 

som en storm
i för lite vatten


brutna åror längs stranden

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-15 17:15



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
... som vanligt ...du är den ende
som kan fylla en fingerborg med alla hav - utan att skvimpa!!!
2016-04-17

  Solstrale VIP
Mycket i den lilla, som själens öga ser! Bra!!!
2016-04-16

  Eva Langrath VIP
Gillas och visst är det en haiku
2016-04-16

  Fredrik P. VIP
Kalla det för vad du vill - men bra poesi är det, min vän!"
2016-04-16

  Ananas
Vackert skrivet!
2016-04-16

  mike irow
så mycket som det finns innebörd
att man måste stanna
om man vill vara inne
inte bredvid eller längs...
som en storm
i för lite vatten
brutna...detta skeppsbrott
2016-04-15

  Yrre VIP
Ja!!
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP