Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära och hatade ätstörning

Så många år av att hata och samtidigt älska att äta.

Så många år av att väga sig.

Så många år av sitta och gråta framför spegeln.

Så många år av att räkna kalorier.

Så många år av att skaka så fort jag måste äta nära människor.

Så många år med fingrarna ner i halsen.

Så många år av att trilla ner på marken för du orkar inte gå mer.

Så många år av att frysa hela tiden.

Så många år av att få impulser att vilja skära bort allt fet du ser.

Så många år av att gå ner och upp i vikt.

Så många år av lögner om att ''Du är inte hungrig''

Men innerst inne är du så hungrig att du känner bara ditt hjärta pumpa hårdare och hårdare för varje sekund, och varje andetag du tar känner du hur ditt grepp om bordet blir lösare och lösare.

Så många år...
Så många onödiga år att behöva tänka så här.
Att hata min kropp så mycket.
Jag vill bara vara smal, vara vacker och vara omtyckt

Men mest av allt, jag vill vara glad med mig själv.




Fri vers av LunaWinters
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-15 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LunaWinters