Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå upp för Ditt värde

Nöj Dig inte med att för Någon vara

Någons andrahands val

Du kommer aldrig att få det som Du förtjänar

och det kanske gör Dig olycklig en dag

så våga att stå upp för Ditt värde

förvänta Dig att vara nummer ett

och godtar Någon inte det då vet Du

att Du för Någon och Någon för Dig

inte får komma till sin rätt

det gör valet så mycket enklare

om Du kan se situationen... på detta sätt!

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-15 21:15



Bookmark and Share


  Andreas db Gustafsson
Det tog ett tag. Men jag fick ihop det till slut. Tack:)
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP