Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VITA EST I MORTE

Vi gick försiktigt
i dag, du och jag

jag bar dig i famn

ej till brudsäng
ej älskogsbädd
som den gången

försiktigt

din urna, sänktes
med en torkad ros
från vårt förflutna

du vilar med minnen
av vår sorg och lycka
inunder lind med fågelsång

©Bosse 16 april 2016.






Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 246 gånger
Publicerad 2016-04-16 02:00



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Kanske också andra gått bet på att formulera en kommentar. Jag finner inte ord...
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten