Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lättad !


Vid sunda vätskor


Natten kommit in
i mitt rum, den
vyssjar mig till ro.

Sunda vätskor, igen,
droppar igenom min Själ.

Oron är bortblåst.

Törsten släcks med
kall svartvinbärssaft.

Dikterna, poeterna skriver,
blir tidsdokument ini
Evighetens höga, blå Katedral.

Träffa´ en man på Sjukan
i höstas, som var -- upp i
Dagen på - pricken lik --
min döde man, - fast
7 years after... !

Var det HAN ?

Varför liknar mitt liv
en roman av Ira Levin ?

Stora Stygga Vargen har
alldeles för mycket
att säga till om !

Fast, va´ skönt att jag kom
till sundare vätskor, igen !

Cool !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-16 11:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow mycket bra :)
2016-04-21

    Dan Myrbeck
Bra berättat!
2016-04-18

  Blomma-Stjärna VIP
cool!
(inte minst för det där med att släcka törsten med kall svartvinbärssaft ;-) )
2016-04-17

  ULJO
Kall svartvinbärssaft, låter sommar. Härligt. Bra skrivet
2016-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Som vanligt en bra betraktelse över livet, sådant det ter sig. Njuta av den goda saften. Sådan brukar jag göra.
2016-04-16

  överlevaren VIP
Svepande text med sköna flytande ord!
2016-04-16

    ej medlem längre
En skön betraktelse tycker jag att du har skapat här. Förutom en bra läsupplevelse fick du mig att längta efter svartvinbärssaft.
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf