Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i en värld upp och ner...


fyra element - planeterna snurrar fortfarande...

du tog allt
allt som någonsin
varit mig kärt
men bryr du dig
nej...

du gör detta
med onda avsikter
skäl av annat än mänskligt
sånt jag aldrig skulle
yttra mig om
i denna värld

en annan dimension
kanske
men inte nu

se så
tiden är knapp
skynda! snabbare!
innan vi försvinner
i en evighet av
ljus

men först låt oss
skåda mörker

dysterheten drabbar
världen nu
denna dystra värld

så nu, låt sorgen
flöda fritt över denna
sorgsna värld

och nu, kylan sätter in
i denna kalla värld

låt oss inte förstöra det
underbara

eld ska värma våran jord
sedan vattnet
som ska kyla ner våran jord
och släcka den största
låga som någonsin
skådats

med vindens hjälp
ska vattnet släcka
eldens hungriga låga

jorden ska sedan
återskapa en
symbios
läk min jord! läk!

en stor och mäktig...
men låt oss aldrig bli redo!

nu dör vi
aldrig ska vi mer besvära
elementen
denna kaotiska rubbning
i kosmos

men vad nu?
jag är kvar
du, jag, vi, oss

allt är kvar
vi fastnade i en tidzon
medans planeterna
fortfarande snurrar...




Fri vers av Svartvit dröm
Läst 597 gånger
Publicerad 2006-05-04 00:01



Bookmark and Share


  Propella
Varje liten rad känns i den här. Det är en explosion av ord som är oemotståndlig.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Svartvit dröm
Svartvit dröm