Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Texten före denna (essä) blev inte oäven, rent formellt.

    Termtypen oäven ingår i en [1] (tämligen) gigantisk <ig/ /big> data bas. Även: dB – tydligen. Termen sound förekommer. Ba+ (edition 2.8 SVENSK) fungerar… wow. Bigrammet dB finns = fs [fs/ /7083] – enligt manualen. SVENSK (format) – typografering är [m y c k e t] viktigt. 5e även: important. SF mä SVENSK […] genererar inget (formellt) wrong. Även: fe10101. Termen fe10101 = f1 [wow/ /howdy/ /programming] (Language) {Le} genererar [bigrammet] f1 – rimligen, tydligen… med mera. Och [bok/ /stav/ /en] w (Windows) förekommer. Tydligen. Bigrammet f1 är (æ/ /OE) ”funktionellt” – wow. Rimligen är Ba+/mä… 1 (ett) [en] ”funktionellt” (ft) programspråk… vad nu ”funktionellt” [eventuellt] betyder. Termen funktion är (nu/ /now) [formellt] reserverad. Ba+/mä… använder (formellt) integrerade radnummer. Ln eller L110 är mä = 2237 [a9/ /ª] (» «) [› ‹] {unicode-save/ /hyphen-minus} [wow… COLOUR] (COLOR) print… e27. COPYRIGHT är [formellt] inte (ac/ /not) [nicht] wrong. Även [term/ /en] 10101010101010101010101010101010101010101010101010…   förekommer.    
    20.57 – enligt datorn (skriv/ /maskin/ /en) Bengt – eller [förstås] Be om författaren har (mycket/ /very) stressigt på förekommen anledning <n/ /N> wow/howdy = wy […] et c. Även: etc. 

_________________________
_________________________
_________________________
_________________________
_________________________ 21.01 – JUST nu.

Bigrammet mä fungerar. Enligt manualen, förstås.

Essän enligt ovan eller föregående är (æ/ /AE) mä = 2237 […] marin blå. Även: marinblå. Bokstaven å (Må) [Ti] <On/ /e> förekommer.

 

[----ff----]
   




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-04-16 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed