Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Några (få) rader före utlogg. Nypon, nypon… nypon, okay.

    Bokstaven å är (mycket) viktig. Men (bokstaven) ä brukar bli ett [1] primtal… wow. Västkusten, till exempel. Mycket i (modellen/ /syntesen) Ba+ handlade inte om annat än [æ/ /AE] att ”generera” en [1] fungerande (data/ /info/ /tex29) geometri. Nu fungerar geometrin (tämlig/ /en) väl… eller: well. Vällingen väntar. Julgranen barrar. Und so [u/ /U] weiter. Lö Sö Må Ti (10) On är [æ/ /OE] (funktionell) info = io [fs/ /7083] – enligt manualen. Lö Sö Må Ti (10) On – ånyo. Ånyo: info = io – tydligen… wow. Li(3) och Litteraturvetare = Le [Leksand/ /Lesjöfors] är (formellt/ /viktig) info/information. Och [bigrammet] on (fjorton) {femton} förekommer, tydligen… wow. Wow är inte (ac/ /nicht) wow/howdy… foerstås. Bigrammet oe foerekommer, tydligen… wow. Bingsjoe fungerar [formellt] foerstås = fs (fs/ /7083) – mä = 2237 \tydligen. Wow… folder not [ac] wrong. Tämligen tjatigt protokoll… foervisso. Okay för [ø/ /æ] översättare och vetenskap före (innan) protokoll… ånyo. Ånyo: foervisso. Tydligen… wow/howdy. Language = Le (> <) technology = ty […] before: typewriter. @… tydligen.
    Page count [1/1] – troligen… okay. Eftersom <ft/ /7084> en [1/ /e2929] web page (typ denna) är n-radig [data] info = io (iofs) before garbage info collection… wow. Också 1 (en/ /e2929) fråga… foerstås. M… vällingen väntar. 
    Page 1/1 till [^] printer Bengt – Bengt får (nu/ /now) 1 [en/ /e2929] jobb… okay. / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / [ng] / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / mä = 2237 [::] tydlig… en.
__________
__________
__________
__________
__________

 

     




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-04-16 21:35



Bookmark and Share


  farbror zwed
PGA (smärre) folder bekymmer är bilden föreställande <ö/ /OE> rönnbär och inte (not/ /ac) nypon = nn […] cinnamon bulle förekommer. Se även: foerekommer. / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / –– wow/howdy… then. @ foerekommer. / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /\ […] tämligen (mycket/ /very) tjatig29.
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed