Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskheten

Kan gömma sig i ett välbekant ansikte

i en person Du tror att Du känner

bakom leende och vackra ögon

med jordnära och genuina tendenser

någon som Du känner tillit och förtroende för

men som sen visar sitt rätt jag

sitt sanna element

som får Dig att tvivla

på Din egen uppfattning

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-16 21:42



Bookmark and Share


    gisseliten
Så himla sant...
2016-04-17

  Alysse VIP
Bra skrivet
med stor igenkänningsfaktor
2016-04-16

    ej medlem längre
Klokord! kram
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP