Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Just nu 22.21 – mä = 2237 […] fungerar.

    Parentesen […] innehåller 1 (en/ /e2929) ellips. Bigrammet mä ersätter mer än och mindre än i (a5) förekommande former. Tecknen < > är tecken som finns [fs] (7083) i datorn. 22.25 [just] nu. Datering typ (en) är viktig. 1 är mindre än vad mä och en (ett) är. Fenomenet 0 [noll] är tidigare diskuterat eller avhandlat i (a5) formell mening. Förvisso är 0 [noll] mer än eller mä vad (tecknet) 0 antyder. 10 är [formellt] 1 (ett) bigram. Bigrammet 10 (tio) förekommer. Inte mycket nytt i (a5) föregående. Emellertid, however. Bokstaven v förekommer. Tydligen… wow. Howdy then. Måhända: ingen [formell] beskrivning. Eventuellt Lö Sö Må Ti (10) före [innan] <before/ /::> mä ånyo [u/ /U] et c. CB [cinnamon bulle] är <æ/ /formell> info. Und so [u/ /1010101] weiter.
    1010101 ånyo. Ånyo: cinnamon bulle – tydligen.
    _________________________________
    _________________________________
    _________________________________
    _________________________________

    · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

    · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
    · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

    _________________________________

    Okay så. Data info även det, förstås. Måhända en [1] bild (typ foto) är på gång.

    Okay för föregående utsaga. Wow then? Måhända.  Måhända inte. Emellertid. Mä finns [fs] i: Mälaren. Men Mä ersätter inte mä – foerstås. Bokstaven å förekommer. Färgen blå [B] är inte (ac) fe10101… wrong. Bokfört före (innan) BLÅBÄR… tydligen. 

·  .  .  .  .  .  ·  .  .  .  .  .  ·  .  .  .  .  .  ·  .  .  .  .  .  ·  .  .  .  .  .  ·  [pynt] (tydligen) wow? Then.

  




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 157 gånger
Publicerad 2016-04-16 22:44



Bookmark and Share


  farbror zwed
FORMELLT är (termen) pynt [mycket] Lång. Lång är (bokstaven) L plus [termen] ång som finns i {a5} ångmaskin. Bigrammet ng [Bingsjö] förekommer… tydligen. Betänk att inte är 1 (en) [mycket] Lång term. Ersättning med ac förekommer. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
COPY CON FORMELLT – också 1 (en)
antydan. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed