Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Måste summera syntesen mä idag. Ba+ är (formellt) [mest]

1 (ett) bekymmer. Bigrammet mä får man sätta in i texten (matrixen/ /programmet) där det fungerar [rimligt] väl… well. Konstruktionen wellpapp mä well papp är (æ/ /rimligt) tydlig. Och tre [3] myror är mä 2 (två) myror […] enligt konvention, tradition. Man kan älta föregående mä [æ/ /nu/ /now] antytt. Men till [^] ringa nytta. Nu är (æ/ /ae) färg = fg [7071] inte oävet, fel… eller: wrong. Lång sång före (f7/ /f8/ /f9/ /faktura/ /fb/ /fc/ /fd/ /fe/ /ff) wrong. 100 är inte d – enligt manualen. Eftersom basen tio inte (ac) används i [a5] pågående syntes (yn/ /e) [nämnvärt] mycket. Termen dokument förekommer.

 

__________ __________

__________ __________

__________ __________

__________ __________

__________ __________

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-04-16 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed