Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påhemmethaiku

 

 

- kajsa duschar dig
- är det hon vikarien?

beroendebur

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-17 00:03



Bookmark and Share


  mike irow
stark,bra
2016-04-18

  S-E Forslin/same
GRYMT
i alla bemärkelser!
2016-04-17

  SpamPippiL VIP
Jo, du vet säkert redan vad jag anser om äldreomsorgen.

Bo kvar hemma så länge som möjligt.
=misär till slut och slutet

Flytta till säbo.
=bli fråntagen allt självbestämmande

Allt på grund av bristande resurser i form av TID. Aldrig har väl talesättet "tid är pengar" stämt bättre än när det gället vård och omsorg.






2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP