Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten drar genom kroppen

 

 

det finns ingen viskande natt längre

 

bokstäverna kräver versaler, tankarna har fastnat under tapeten och löser upp klistret som var menat att hålla ihop meningen med livet

 

{utsliten, uttråkad, utanför}

 

allt det som skulle bli, som var planerat, som skulle få världen att bli aningen, aningen mer uthärdlig är försvunnet i ett nystan av. egentligen ingenting. 

 

bara en lång tråd

av meningslösheter.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-04-17 01:55



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så oerhört fin dikt
lysande
2016-04-19

  Lilla My* VIP
Stor poesi och som ett slag i magen sätter du den här! Skriv mer!!
2016-04-18

  mike irow
mästerlig konstskaldat dikt!!!!
2016-04-18

    ej medlem längre
spara, -rewind, Radera
för nästa Hopp+
2016-04-18

  Yrre VIP
kräver mod att skriva detta!
2016-04-17

  S-E Forslin/same
Men ... men ÅÅÅÅÅH ... denna får inte under några omständigheter beröras.
Det FULLÄNDADE är oberörbart - tål inte ens andras andedräkt!

Bokmärkning som Skatt av högsta karat går bra -möjligen !

2016-04-17

  Bjarne Nordbö
Gillar titel och resten som känns som en stor igenkänningsfaktor.
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP