Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 20 ur den morgontröttes bönbok.

Herre, min skapare jag ber
världsalltets bevarare
i din sons namn
jag ber, förbarma Dig.

Ondskan har kringgärdat
mig och mitt livs verk
förödat det fria ordet
förhindrat dess flöde
…....
låt oss alla, vi som
är fråntagna ordets
glödande låga återfå
vår tungas makt

Herre vi prisar
i en Jubelsång
vi prisar dig
till Din ära.

© Bosse 17 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-17 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten