Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på - dag.


Aprilnatt


Nu, jag väntar på
att det tid skall gå.
Ljuset vill jag nå,
i morgonens blå !

Natten omger mig
med sin svarta spray.
Sover, gör jag ej, - -
- är icke min grej !

Många berörda
vill inte mörda, -
men jag skall skörda -
förrns de är hörda!

Nått, som jag läste, -
mitt Inre kväste --
bland allt som jäste,
så katten fräste !

Vad som är helt fel,
- vet jag, för min del !
Jag har mina skäl --
å vägra va´ - träl !

Kärlekens gunga
får mig att sjunga,
orden utslunga
inför stor klunga !

Vill inte gråta.
Hellre, förlåta
dem som var kåta
i Aino´s Gåta !

Gärna jag skrattar, -
- innan nånn fattar
hursom jag snattar
guld ifrån blattar !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-17 11:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas
2016-04-21

  Solstrale VIP
Du skrivarlustighetsmänniska riktigt träffsäkert flax som når in utan bax... Jag har ännu inte sett din like här... Du äger! Sol- Kram!
2016-04-17

    ej medlem längre
Humor och flyt i rimmen. Fattar inte riktigt slutet. Du skojar nog bara?
2016-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Som oftast, galghumor och svärta i härliga rim och text med flyt.
2016-04-17

  louisegirl
Underbara du <3 dina ord är lätta och sjungande i bra flyt och rim...Bra ordat!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf