Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 17 april

HAIKU 170416

Du lider regnet
upp stiger fuktens dimmor
till sol som anas.

© Bosse 17 april 2016.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 11:50



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fler bottnar här, själens och naturens landskap
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten