Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÖRST

ondskans tomhet
trivialitetens död
för den enskilde

kanske våra händer
möts i banalitetens
smekning i mörkret

var du ond
måhända god
där du smekte
en främling, slentriant

mänsklig var du
en unik individ
saknande kärlek

© Bosse 17 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 340 gånger
Publicerad 2016-04-17 12:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
mänsklig var du ... en verkligt fin avslutning på hela texten
2016-04-19

    Sefarge VIP
Dubbeltydighetens
Tolkning i denna Dikt
Saknad kärlek. ..-
Kan man någonsin få nog
Och det bli för mycket?
Klurfinurligt skaldat!
:)
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten