Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen flicka

Jag är bara en flicka som ledsen är,
mitt liv är bara elände och misär.
Visst gör det ont när jag skär,
men det gör ondare när det tär.
Det är bara vissa som ser,
att jag inte kommer att finnas mer.
Så nu slipper jag min livskramp
det här blir det sista av min livskamp..




Fri vers av flisanm
Läst 985 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-17 19:32



Bookmark and Share


  Natten24
blir ledsen i hjärtat över hur du ska må även om jag inte känner dig, så hoppas jag du mår bättre snart, du är så värd det.

du skriver fint, om hur svårt livet är för många.

fortsätt skriv.
2017-07-15

  Henning Hson
Det är så tungt att läsa detta som förälder. Blir ledsen och hjärtat hugger
Hoppas verkligen denna tjejen och ledsna flickan ser ljuset i tunneln och hittar positiv energi!!
Det är i motvind draken reser sig!!

2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

flisanm