Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 18 ur den morgontröttes bönbok.

I ditt namn Herre
blir bönen en lovsång
när min själ oroas.

Jag ber och tackar
för den nåd
som vi alla vederfars
som lever i tron på Dig.
Amen.

© Bosse 20 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-20 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten