Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 25/10-15


Jag saknar kärleken

Jag saknar att vara kär
Jag saknar känslan av att röra vid nån jag är kär i
Jag saknar elektriciteten,
tryggheten
Fan, jag saknar till och med att vara nervös
Att inte veta
Jag saknar V
Jag saknar känslan när han rörde vid mig
Inget kan ersätta det
Jag hatar att ha sex utan känslor
Vafan är meningen egentligen?
Det är så jävla bortkopplat
Falskt
Falsk passion, falsk intimitet
Falskt allt
Jag vill inte längre




Fri vers (Fri form) av Zadina LT
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-21 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zadina LT