Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 17/4-16


Det räcker inte

Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!
Varför kan inte det räcka?
Jag vet att du älskar mig med
Jag ser det i dina ögon när du tittar på mig
Jag tror dig när du säger det
Varför måste all skit komma i vägen? Varför måste du bo så långt bort? Varför måste jag vara så jävla blyg och socialt tafatt? Och varför i helvete gjorde du sådär?
Det gjorde så jävla ont, fysiskt fast mest i hjärtat och jag kan fortfarande knappt tro att mannen jag älskar, som jag vet älskar mig, faktiskt våldtog mig
Det är över
Totalt jävla oförlåtligt
Men ändå älskar jag dig
Ändå gråter jag mer för att det är slut än över vad du gjorde men det spelar ingen roll
Du våldtog mig
Och jag kanske kan glömma, kanske till och med förlåta
Men jag kan inte vara med dig
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!
Men det räcker inte.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Zadina LT
Läst 139 gånger
Publicerad 2016-04-21 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zadina LT