Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där gick startskottet (avd menlösa rubriker)

 

 

så vaknade hon och minnet av det hon önskade glömma var borta

 

solen sken

människorna såg ut som om de, 

faktiskt,

var hyggliga typer utan lögner och våld

 

i rockärmen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-21 13:37



Bookmark and Share


  mike irow
gillar skarpt!!!
2016-05-10

  Solstrale VIP
Har funderat på denna text några dagar... Hmm,... Det blir liter ditterhet i rubriken, liksom ett kom inte och snacka om livet,,, typ... Men så läser jag den om igen och igen... Det blir ändå, som om, jag ska tänka mig att du, du själv, inte låter de rubriker du valt få finnas... Och larviga, fåniga, klockrena, allvarsamma, livsbejakande, älskande, hatande, svikna rubriker jag tror ändå de har här att göra... :)

Skulle vilja du skrev en meningslös också... Inte som denna som i flera dagar eggat mitt intresse... Utan en meningslös, för varför skulle inte den väcka, leta sig fram och så som denna din text egga i flera dagar och skapa inspiration? Kör i vind! Kramar :)
2016-04-23

  S-E Forslin/same
Underbar gestaltning av levandet inom livets ombytliga väderlek, en lek som inte alltid har solklara regler ...
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP