Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björkens lexikon

en slang
kopplad
till det gemensamma
urberget

som känner av
vibrationerna

myllan




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-22 12:39



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Mm! Känner kraften i trädets stam, direkt från berget!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson