Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Attack mot Alfasystemet, -- underifrån !


Otrohetsvalsen


Alla verkar dansa !
Varför bjuder Ingen
man, då, upp lilla mig?!

Ska jag sluta tramsa
om det där med Bingen,
får han, väl, visa sig !

Har icke sett en gök --
på, c:a, 15 år !
Det är inte normalt!!

Min Väntan, upp i rök -
måhända, kanske, går!?
Medans Nånn - får betalt!!

Finns det Ingen Justis,
inte nånn som helst Rätt?
Apeleken segrar... ?

Det var det värsta piss
jag nånnsin hört å sett---
Tror att jag mig stegrar!

Man undrar vad ni män
har den så kallade --
--"Familjelyckan" till ?

Jag får, bara, på känn, -
- förgäves trallade
flickorna Maj och Lill !

Då, i småländsk terräng
de gånga´ fram så glatt...
...så förhoppningsfulla !

Ingen, fick - de i säng, -
utsatta för den Vals, --
-- där, blott, Fán får knulla!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 498 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-22 18:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Om man inte använder "Familjelyckan" kan man ju sälja den på begagnat-marknaden så andra får glädje av den!
2016-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så kan det kännas när den önskade "familjelyckan" saknas...hoppas på förändring...
2016-04-26

  överlevaren VIP
Nakna ord och en text som är rakt på.... gillar!
2016-04-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Sanningen rakt av utan krusiduller, från fantastiska poetpenna.
2016-04-23

  Anya VIP
Smärtsam och hård text som döljer ett skört diktarjag som längtar efter närhet och ett knull...så tänker jag. Jaa var är mannen som diktarjaget saknar?
2016-04-23

    ej medlem längre
Verkligheten rakt och öppenhjärtigt!
2016-04-23

  ULJO
En träffsäker och rätt fram text signerad lyrikens drottning
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf