Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsform I.

Vardagen
vardagen
----------
VARDAGEN

blir du aldrig trött
på att dagen som var
aldrig kan bli, åter

dina fotsteg i trappan
är vardagslunk
förbrukad energi
till ingen nytta

© Bosse 24 april 2016.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-24 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten