Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsform II.

du sitter
stolen ger
avtryck
i gruset

vindkåren bland
bersåns äppelblom
får dig att nysa

du skrämde en mes
skrattade lyckligt
ett avtryck i naturen

sade prosit och fyllde
nöjd din kaffekopp

© Bosse 24 april 2016.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-24 04:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tillvarons avtryck i
" verkligheten "
Smart humorfyllt
Skaldat
:)
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten