Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undvikande av vikt

Duckar de viktiga ämnenas
pockande pregnans
ja allt med substans
undviks med nonchig elegans

Jag är ytan inkarnerad
-både utspädd och förenklad

Kommer jag över något djupt
går jag under




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 1182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-24 07:46



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Ironin är klädsam, dessutom har du något att säga!
2020-09-27

  Baystream
Applåd!
2018-09-14

  Respons VIP
Välformulerad självkritik med både distans och pregnans.

2016-04-25

  Magdalena Eriksson VIP
Gillar slutklämmen särskilt!
har en syrra som tränar men nu har foten hennes pajat så hur ska det nu gå med alla hormoner...
2016-04-24

    ej medlem längre
Fan,vad bra Mats,sista raden är enorm!
2016-04-24

  Trädskugga
Förtvivlan av bästa märke, mera mera, riktigt bra!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP