Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man behöver näring.


Nattvickning


Förnimmelser av svaghet
ini blodet, mitt; Inser
att jag bör föra näring
till - in i min mun ....

Lite sallad med tomat å
rödvinsvinäger må duga!

Drömde om en Sommar,
rik på frodiga blad å
blomster å varma dofter.

En älskad son klev in
i min Scen, fastän han
förärade mig knappt en
blick; Dock, kändes det
starka Spänningar mellan oss!

Dold Åtrå glödde, så vacker ! !

Döden är - kanske - skön !
En Befrielse, Lättnad, en Sömn....

Man slipper vedermödorna, här.
Eller....?? Jo-men, det får
man, väl, ändå, hoppas på !

Makaroner med grillkrydda --
samt supergod persikojuice... -

- Nutrition i natten !

Till godo för Livet, mitt !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-24 12:44



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mat sitter bra, lika som du sätter orden i dikten!
2016-04-25

  ULJO
Nattvickning gott för själen men inte för kroppen
2016-04-24

    ej medlem längre
Ja frestelsen är stor...gott med lite mat när man inte kan sova...
2016-04-24

    ej medlem längre
I vindlande banor går tankarna de nätter man inte sover. Då kan det vara gott med lite föda.
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf