Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som hoppar... landar

 

När Tveksamheten stod inför ett val

var ambivalensen stor

trots hopp på olika höskullar 

fann Tveksamheten sig tillslut

... på bar backe

 

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-12 22:13



Bookmark and Share


  Millner VIP
Mycket snyggt!
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP